Lycka..

Geluk

Het kleine woordje met grote betekenis. Het hoeft ook maar iets kleins te zijn. Die ene blik, of een gewoonte die er iedere zondagmorgen is. Geluk! Het kan de geur van net gemaaid gras zijn. Maar ook dat ene kopje koffie in de vroege morgen, samen op bed. Geluk is niet uit te drukken in geld. Het maakt het alleen heel erg makkelijk. Geluk zit in de kleine dingen. De zachte huid van je Liefde. Of even dat snuffel momentje in de nek van je kindjes… Nee geluk heeft niets met geld te maken. Geluk zit in je!

Geluk is doen wat je blij maakt. (zonder dat je daarbij aan het geld hoeft te denken) Geluk is lachen met elkaar. Geluk….tja….. dat is niet uit te drukken. Het is voor iedereen iets op maat gemaakt. Geluk zit in de kleine dingen, maar met een groot resultaat.

Geluk is geen zorgen maken. Geluk is positief. Al het negatieve verbannen uit je leven. Niet dat alles dan op rolletjes zal lopen. Nee hoor. Van tegenslagen wordt je groot. Want net als die ezel zul je je geen tweede keer aan die steen stoten. Geluk kun je gewoon zelf voor zorgen. Geluk is geen toeval. Geluk is je eigen instelling. Dat klavertje vier, bestaat wel hoor. Maar geluk zit in je mindset. Geen oordeel vellen.

Geluk kun je vermenigvuldigen door het te delen!!

Geluk, gewoon lekker dom lachen met elkaar… waarom? Geen idee!!! Alles is al serieus genoeg. Maar samen lachen is toch zo veel leuker als alleen. Geluk is het zien dat een ander blij van je wordt. Geluk is het geluk gunnen aan een ander! Geluk is niet egoïstisch. Ik heb dan ook liever geluk dan gelijk.

Geluk is tevreden. Geluk is vreugde en ontspannenheid. Geluk is vrolijk. Alles wat je aandacht geeft groeit. Zo is het ook met geluk. In een flow van positiviteit presteer je immers beter. Geluk maakt dat we langer leven. En dat we waardevoller zijn voor onze omgeving. Geluk werkt!!!

Geluk heeft geen groot huis nodig om in te wonen, maar wel een deur om binnen te gaan!

Het kleine woordje met grote betekenis. Het hoeft ook maar iets kleins te zijn…….. Laten we samen wat verdraagzamer zijn. Laten we samen wat bewuster zijn. Laten we samen het delen. Want samen is zoveel mooier als alleen!!! Laten we samen ons geduld bewaren. Laten we samen relaxed in het leven staan. Laten we samen lief zijn voor de natuur. Laten we samen er voor staan: een beetje meer geluk voor iedereen!

#jemooisteleven #dittbästaliv

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s