Jag måste bajsa

….Ik moet poepen…

Iedereen kent het wel. Vooral wij vrouwen hebben er last van…. Op de wc bij een ander gaan poepen!! Helemaal het idee dat je een geurtje achterlaat. Of dat je er op zit en je produceert allemaal van die geluiden. Dat is toch werkelijk om het schaamrood van op de kaken te krijgen. Dus gaan we gewoon niet. Heel gemakkelijk. Want ik ga toch echt niet op de pot bij een ander. Blijf je ook nog eens zo lang weg. Wat moeten ze wel niet denken. Of op de wc bij de IKEA, of ieder ander willekeurig restaurant. Zit er iemand naast je op de wc, DIE JOU DUS KAN HOREN!! Nee ammehoela, dan maar wachten!!

Poepen in Zweden

En daar zit ik dan, op mijn ene laatste avond in Zweden. Samen met mijn Liefde blik ik terug. Super vakantie. Wat een schoonheid van de natuur. Wat een vriendelijke mensen. Wat was het water helder, en schoon. Wat hebben we genoten van de Fika momenten…….. Maar dan toch een kleine, of ‘grote boodschap’ puntje van kritiek…..De wc! met klem zeg ik gelijk dat het echt niet overal was. Maar wat hebben wij toch regelmatig een vreemd soort wc aan getroffen. Een soort van opvang stuk aan de voorkant voor je plas, en een achter stuk voor de SHIT…….. Nou en het was SHIT!!!!

Is je maag niet zo sterk, dan raad ik je aan om vanaf nu maar niet verder te lezen. Het poep en pies gehalte wordt hoog. En de geuren en kleuren ga ik je ook zeker in voorzien.

Zat ik daar in ons huisje op de wc. Nou eigenlijk mag ik hier met recht zeggen; pot. Wij hadden van te voren een prachtige uitleg gekregen over hoe deze compost toilet zou werken. Inclusief een demonstratie hoe je met een kannetje water je plasje gaat weg spoelen……pfffff… Mijn Liefde stierf terplekke bijna. (schat, ik zoek wel een boompje op, die hebben ze hier toch genoeg)

Tot daar ging het best redelijk. We moesten er erg aan wennen, want de papiertjes moeten we in een bak gooien. Maar ja….. terug komend op het verhaal ‘vrouwen en poepen’. Ik ben er ook zo een die nou eenmaal niet makkelijk poept op een andere toilet als die van me zelf. Om nou twee weken helemaal niet te gaan. Dus ook ik moest er aan geloven… Ik zat met eindelijk wat aandrang op de pot…….. SHIT………zat ik met mijn gat schijnbaar niet vergenoeg naar achter….. Viel het in het voorste gedeelte wat alleen een soort van opvang stuk is…. En daar lag mijn poepie dus mooi te liggen………………….GATSIE

Deze wc zijn we dus op meerdere plaatsen tegen gekomen. Bijvoorbeeld ook die ene keer toen we naar het elandenpark gingen. Die hele stoelgang van mij was dus al aardig ontregeld, maar ik had ineens zo’n moment van, YES POEPEN. Dus ging ik daar naar de wc. Dammmnn ook zo’n gek opvang stuk. Maar ik moest nou zo nodig, dus ging ik snel zitten. Wel even snel bril gepoetst………RUK, neeee SHITTTT Viel het allemaal in het voorste opvang stuk………oh jak! Ja, nu hoor ik je denken; hoe heb je je daar uitgeholpen……..te vies om op te schrijven. Maar feit is wel dat ik ineens heel snel die bult op kon lopen het park in. Ver weg van die wc… hahaha

Uiteindelijk gingen we maar geregeld lekker ergens Fika houden. Om dan maar gelijk even uitgebreid de wc te testen…… hahaha…. Maar een gekke gewaarwording is het wel. Ik kan in ieder geval niet wachten tot ik thuis ben en op mijn eigen pot mag plaats nemen… Maar verder, willen we eigenlijk wel heel erg graag blijven. Wat een mooie tijd was het. Met koffers vol aan herinneringen zullen we over 1,5 dag weer huiswaarts rijden. Zweden dankjewel! Tack så mycket!!!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s