Het leven heeft een deadline..vertelde M.Pilarczyk..

Vier het leven! Het leven heeft een deadline! Dit is wat ik voor het eerst hoorde van Michael Pilarczyk …. Ik schrok van deze woorden. Maar toch is het echt zo. Iedere dag wordt je leven een dag korter. Dus kun je er beter maar wat van maken..!

Helaas, word ik deze week met de neus op de feiten gedrukt… Veel te jong wat mij betreft. Veel te vroeg. Maar wat heeft hij een gevecht gehad. Bijna gaat hij naar zijn laatste plekje gebracht worden. Daar mag hij beginnen aan zijn laatste reis. Wat is het leven soms oneerlijk!!! Maar lieve buurman wat heb jij er een mooie tijd van gemaakt. Wat was je een mooi mens, en wat was je geliefd. Je hebt er zelf nog voor gezorgd dat jouw schatje goed achterbleef. We zullen er voor haar zijn. Rust nu maar zacht! Dag lieve buurman…we zullen je missen……………

RIP

Mijn buurman heeft me deze week de les van Michael dus nog eens haarfijn onder de neus gewreven… Het belangrijkste..te doen wat je leuk vind. En alleen omringen met positiviteit. Zonder oordeel in het leven staan. Het geeft je zoveel rust.

Waar deuren dichtgaan. Gaan er ook weer deuren open….

Ik wist al de richting, maar maakte zo mijn échte doel. Weet ik welke kant ik op wil gaan met het schrijven. Zo heb ik in de vakantie ook gemerkt, door het schrijven over Zweden, dat dit me in het bloed zit. En ben ik begonnen met schrijven van korte (voorlees)verhalen over een door mij verzonnen personage. Na een schets van mijn hand, heeft de illustrator dit uitgewerkt. En begint het echt te leven. Mijn doel, om met deze personage veel bekendheid te gaan krijgen! Met zijn avonturen mag hij het voorbeeld zijn voor kinderen. Dat het niet uitmaakt hoe je er uit ziet, of je nou meisje of jongen bent, of je nu wit of zwart bent, of misschien maar 1 arm hebt. Leef je eigen mooiste leven!! Leef het leven van je dromen. Laat je niet beïnvloeden door anderen. Want jij weet als enige wat het beste is voor jou…..Maar vooral, NIETS IS GEK.. Dat wat jij kan dromen, kun je ook waarmaken. Als je het maar echt wil.

Voor mij kwam dit doel voort uit mijn eigen kinderen. De twee mooiste meiden, dat is zeker. Maar deze twee meiden stonden niet vooraan toen ‘lef’ werd uitgedeeld. En moesten het dus doen met het overgebleven ‘verlegenheid’. Ik kan wel blijven zeggen dat ze de mooiste en de beste zijn, maar ja ik ben dan ook gekleurd. Dus moeilijk om het van je liefhebbende mama aan te nemen. Het komt helemaal goed met ze hoor. Maar juist hun verhalen tijdens het opgroeien zijn de grootste inspiratie bron. Aangevuld met ervaringen die ik hoor van de mensen die ik spreek. Dit alles uiteraard gestoken in een Zweeds getint jasje, weet ik dat dit super word!!

Leef je eigen mooiste leven!!!! Laat je niet van de wijs brengen. Want jij bent mooi zoals jij bent. En de dromen die je hebt….maak ze maar waar! Voor je het weet is het leven toch korter als je dacht. Maak er iedere dag weer een ‘feestje’ van. Je moet immers toch zelf die slingers ophangen. Fall in love with the process and the results will come!!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s