Dromen, Doen…….

De storm raast om het huis heen. De temperatuur is heerlijk buiten. Ik ben op het puntje van de bank gaan zitten. Heerlijk plekje om uit te kijken over de weilanden. De ‘dames’ staan heerlijk te grazen in de wei. Prachtige Hollandse wolken luchten trekken er aan me voorbij. En gek genoeg zijn mijn gedachten niet bij het Hollandse…. Ach voor wie mij kent, of al even volgt, is het eigenlijk helemaal niet zo gek. Mijn hoofd zit in het Zweedse land. Toch zit ik lekker. Ik waai even lekker uit….. Geen bijster goed Nederlands verwoorde zin, maar deze wind is fijn..

Gedachten

Gedachten zijn heel sterk. Soms voel ik me alleen niet zo sterk. Maar deze gedachten maken me wel heel krachtig. Net als Jan de wind die om me heen waait. De Mac moet ik stevig vast houden, anders zou die m meenemen. Maar voor heel even vind ik deze wind fijn. De herrie om mijn oren maakt mijn wereld even klein. Even bij mezelf… Bij mijn gedachten. Mijn gedachten aan Zweden. Het land wat mij voorzien heeft van een virus. Met Camilla Läckberg die op mijn nachtkastje ligt, de knäckebröd en de heerlijk zoute Lätta in de keuken probeer ik mijn virus een beetje in toom te houden…Maar echt goed lukt dit nog niet. Dus gun ik mijn ogen dan het uitzicht op Hemnet. De leukste Zweedse huizen komen er dan voorbij. Oeiii het virus wordt steeds erger…Gelukkig doet de Hollandse wind om mijn oren me goed. Door de stormachtige wind, en de zon op mijn huid wordt ik gedwongen even mijn hoofd leeg te maken. Even merk ik alleen de wind door mijn haren………………….

Hier en nu

Dan staat in eens mijn Liefde naast me. Hij heeft vers Turks brood en verse zelfgemaakte hummus bij zich. Zeg schat…*boem*…. ik sta weer met twee stevige benen in het hier en nu… Alleen was dit niet doormiddel van een koude douche, maar de heerlijkste geuren. Een knuffel, en liefde……….Ik kijk mijn Liefde aan. ‘Ja schat, het is goed!’……..

Doen

Ik realiseer me dat ik goed bezig ben. Mijn eigen droom, en richting die ik op wil met mijn leven, zo helder als wat!! Ik dans met mijn jongste lieverd door de woonkamer… We zijn blij. We hebben de muziek hard gezet. Mijn droom ben ik aan het uitwerken. De puntjes worden op de i gezet.. Ik realiseer me dat ik trots ben op mijn knappe meiden, ze doen het goed. Zijn heel bewuste meiden. En trots op mijn Liefde, die mijn droom ook draagt..YES.

Uiteindelijk passen echt alle puzzelstukjes in elkaar. Daar moet je zelf wel hard voor blijven werken, maar het resultaat wordt dan ook wel heel erg mooi. Ik kan er heel erg mijn ei in kwijt. Mijn creatieve hart maakt overuren. De energie die je krijgt, als iets lukt waar je al lang van droomt, is onbeschrijflijk…

Leef je eigen mooiste leven! Droom!!! Maar doe er ook wat mee!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s