Wie coacht wie??

Ik ben verdrietig, boos, pissed…..

Na een poos doelloos rondlopen, als een soort kip zonder kop. Mijn beklag al te hebben gedaan bij meerdere mensen.. Besluit ik hier te gaan schrijven. Waarom? Nou dat is een goede vraag. Want de situatie, zoals begin van deze nacht, verander ik er niet mee. Ik ga dan ook de situatie niet tot in detail beschrijven omdat ik dan me verlaag tot dit niveau, wat mij juist zo frustreert. Een zeer laag niveau, een niveau van zieligheid, een niveau……tja wat de naam ‘niveau’ niet eens mag dragen. Toch zou de persoon in kwestie ‘coach’ zijn. Wie coacht wie is dan in deze een terechte vraag…..

Let op

Belangrijk is dus te realiseren dat je om je heen mensen verzamelt die alleen maar positiviteit en goedheid bezitten. Die jouw vertrouwen waard zijn. Die jou ook helpen, daar waar nodig, om de beste versie van jezelf te kunnen zijn. Volg je gevoel, en bij twijfel kies je voor jezelf. Nooit overstappen op mits-en of maar-en……. Zoek geen excuses. Alleen jouw eigen geluk is wat telt. Laat nooit toe dat een ander jouw energie meeneemt. Vaak zal er feitelijk duidelijk worden dat het voor deze mensen niet om jou te doen is, maar alleen om hen zelf. Dat ze er zelf beter van worden…

Grens

Waar trek je dan de grens? In de eerste lijn om je heen kun je invloed uit oefenen. Maar de lijn daar net buiten is moeilijk te bereiken vanuit jouw invloed. Nou kan ook niet alles in je leven te regisseren zijn door jou. En tegenslagen zijn er om je sterker te maken. Bij mij komt dan alleen de vraag naar boven wat mensen bezielt???…… Waarom beter worden ten kosten van de ander? De realisatie bij mij, dat ik opnieuw moet gaan kijken naar de eerste lijn om me heen…….. Dat maakt me verdrietig, en intens boos. Maar tegelijkertijd brengt het mijn voeten aan de grond. Denk in je leven goed aan jezelf. Wees vriendelijk tegen een ander, zoals jij ook behandeld wil worden…. Krijg je dit niet op die manier terug, dan zijn ze het niet waard om zich om je heen te bevinden.

Niemand heeft het recht om jou omlaag te halen!

Ik

In deze is heel even mijn relaas toevertrouwen aan het papier fijn. Heb ik voor deze weg gekozen, om iedereen allert te houden. Alleen de beste mensen zijn goed genoeg voor jou. Ga ik het naast me neerleggen. Om uiteindelijk mijn blik te werpen op ‘de eerste lijn’ rondom mij. Geen excuus truus uithangen. Alleen gaan voor mijn eigen geluk!!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s