Droom Dream Dröm

Bara jävla gör det……..

Dan begint onze eerste ‘werkdag’ samen … De koffie pruttelt beneden. De oven staat aan. En Lief wordt ook rustig aan wakker. We ontbijten samen. #chill #relax… Dit is zoals de toekomst iedere dag mag zijn.

Ondertussen rijden we samen in onze ijsblauwe Volvo. We denken samen na over onze weg. Onze weg die ons zal brengen naar ons mooiste leven. Ik prijs mezelf gelukkig. Gelukkig met het feit dat ik kan zien en ervaren wat mijn mooiste leven zal zijn. En dat ik aan deze weg aan het timmeren ben. Gelukkig met de lieverds om me heen. De mooiste kindjes thuis. Knappe, slimme meiden. Ieder hun eigen mooie ik! Beiden zulke mooie unieke persoonlijkheden. En naast me staat mijn grote Lief(de)… hij ziet wie ik ben. Wat ik nodig heb om mijn mooiste ik te kunnen zijn. Nu leid de weg ons naar een plek waar we onze droom gemaakt gaan zien worden.

Spannend!! Want stap voor stap kom je dichterbij. Steeds meer en meer zie ik mijn ideeën uitgewerkt worden. En wat zijn de eerste reacties al gaaf! Super hoe mijn ideeën door mijn Lief aan de man gebracht worden, super hoe wij werken aan van sociale waarden te kunnen zijn.. Want wanneer je er voor werkt zullen je dromen waarheid worden. Geen beperking nodig.

Zo zal ik me altijd hard willen maken voor bewust zijn. Bewust leven. En bewust zijn van jezelf. Verbeter de wereld, begin bij jezelf.

Snel

De tijd gaat snel, iedere dag leef je er weer 1 minder. Je leven is niet oneindig, je leven heeft wel een deadline. Als je er wat van wil maken, zul je het toch echt nu moeten doen. Zo schreef ik hoe we onze dromen gemaakt zagen worden. En zo kan ik een dag later al zeggen; de puntjes staan op de i!!!! Vanaf nu is het een knippen-plakken-passen-bijschaven fase….. Ohhh wat is dit geweldig om mee te maken. Maar wat gaat alles snel. Het allermooiste is; wat voelt het rete goed. Uiteraard werk ik veel te hard, uiteraard moet ik eigenlijk iets meer slapen, uiteraard is rust het allerbeste….. Alleen krijg je in deze fase ook zoveel energie van die snelle ontwikkeling. Iedere keer weer een stap in de ontwikkeling vooruit. Jaaaaaa, ook stapjes achteruit zijn er gemaakt. Maar dan kijk je even met verbaasde ogen, je knippert even en gaat weer door. Alleen focus op de juiste dingen. Alleen focus op je doel! En daar worden geen concessies in gedaan. Het maakt niet uit hoe je er komt, als je er maar komt!!

De tijd gaat snel. Het leven gaat snel. Dus kun je er maar beter het beste van maken. Laat jezelf niet afleiden door anderen. Leef naar je eigen maatstaven. Ieder heeft zijn eigen unieke ik. Dit zal ook de rode draad zijn in ons mooie nieuwe project. Een project waar ik nu al zo enorm trots op ben. Hou altijd voor ogen dat het gene wat jij kan dromen, ook werkelijkheid kan worden. Je moet er alleen wel voor werken. Laat je nooit ontmoedigen. Want alleen jijzelf weet wat het beste voor jou is. De innovatie in de huidige maatschappij gaat zo snel, dat niets tegenwoordig meer een beperking hoeft te zijn. Zet m op..

Leef je eigen mooiste leven!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s